Om os

PURITAS – SPECIALISTER INDENFOR SUND SØVN

PURITAS tilbyder professionel rådgivning og førsteklasses produkter til sund søvn og optimal ergonomisk støtte af din ryg. Med det afprøvede PURITAS søvnsystem har vi udviklet et produkt, der takket være sin individuelle konfiguration kan tilpasses perfekt til dine kropskarakteristika og personlige sovevaner. Dette tysk fremstillede produkt suppleres med tilbehør af høj kvalitet, der giver dig mulighed for at få sund søvn og optimal ergonomisk støtte af din ryg. Stol på de mange års erfaring fra PURITAS søvneksperter, og overbevis dig selv om vores tekniske knowhow. Du kommer til at sove som på en sky med en PURITAS madras lavet på mål til dig efter din højde og kropsbygning. Kun med en individuelt tilpasset madras kan du ligge ergonomisk korrekt. Det kan du ikke hvis en madras er et massefremstillet metervare for så er den lavet til et gennemsnitsmennesker og det er ikke dig. Du er unik – det synes vi i PURITAS DANMARK og derfor har du fortjent DIN EGEN madras tilpasset dig og din krop.


KVALITETSPRODUKTER TIL EN BEDRE SØVN

Vi fremstiller produkter af høj kvalitet “Made in Germany”. Vi arbejder udelukkende med udvalgte tyske producenter for vores skræddersyede madrasser og førsteklasses tilbehørsprodukter såsom puder eller dyner.

Vi er også opmærksomme på brugen af certificerede tekstiler og råmaterialer af høj kvalitet, når vi fremstiller madrasser, puder og dyner. Konstant kvalitetskontrol understreger denne påstand.


INDIVIDUELLE SØVNRÅD

Sund søvn afhænger først og fremmest af dine personlige sovevaner og behov. Der er også andre faktorer i dit hjem, der kan have en positiv eller en negativ effekt på din søvn.

En personlig samtale i dit hjem er derfor fokus for vores søvnråd. En af vores uddannede eksperter kommer til dit hjem, taler med dig om dine ønsker, og forklarer dig, hvilken indflydelse optimal ergonomisk støtte af din ryg har på din søvn.

Samtidig giver vi dig den unikke mulighed for at prøve vores PURITAS søvnsystem på stedet. Et absolut plus ved vores besøg: Vores anbefalinger er helt uforpligtende og foregår uden tidspres. Uanset hvad, nyder du godt af et besøg fra en af vores søvneksperter. Det er ikke bare informativt men også spændende.


KOMPETENT RÅDGIVNING OM PURITAS SØVNSYSTEMER

Vi tager ikke kun tid til dig med søvnråd. Selv efter at du har købt et PURITAS søvnsystem, er vi ved din side med al vores erfaring. Hvis du f.eks. har yderligere spørgsmål om det søvnsystem, du har købt, rengøring eller interesse for tilbehørsprodukter, tager vi straks og kompetent hånd om dine ønsker.

Du kan altid kontakte PURITAS DANMARK via telefon eller e-mail og selvfølgelig besøger vi dig gerne for en grundig gennemgang af dine ønsker og behov.