Om Puritas Danmark

Professionel rüdgivning og førsteklasses produkter til sund søvn og optimal ergonomisk støtte af din ryg

Om os

PURITAS – SPECIALISTER INDENFOR SUND SØVN

PURITAS tilbyder professionel rüdgivning og førsteklasses produkter til sund søvn og optimal ergonomisk støtte af din ryg. Med det afprøvede PURITAS søvnsystem har vi udviklet et produkt, der takket vÌre sin individuelle konfiguration kan tilpasses perfekt til dine kropskarakteristika og personlige sovevaner.

Dette tysk fremstillede produkt suppleres med tilbehør af høj kvalitet, der giver dig mulighed for at fü sund søvn og optimal ergonomisk støtte af din ryg. Stol pü de mange ürs erfaring fra PURITAS søvneksperter, og overbevis dig selv om vores tekniske knowhow.

Du kommer til at sove som pü en sky med en PURITAS madras lavet pü mül til dig efter din højde og kropsbygning.

Kun med en individuelt tilpasset madras kan du ligge ergonomisk korrekt. Det kan du ikke hvis en madras er et massefremstillet metervare for sĂĽ er den lavet til et gennemsnitsmennesker og det er ikke dig.

Du er unik – det synes vi i PURITAS DANMARK og derfor har du fortjent DIN EGEN madras tilpasset dig og din krop.

KVALITETSPRODUKTER TIL EN BEDRE SØVN

Vi fremstiller produkter af høj kvalitet “Made in Germany”.

Vi arbejder udelukkende med udvalgte tyske producenter for vores skrÌddersyede madrasser og førsteklasses tilbehørsprodukter süsom puder eller dyner.

Vi er ogsü opmÌrksomme pü brugen af certificerede tekstiler og rümaterialer af høj kvalitet, nür vi fremstiller madrasser, puder og dyner.

Konstant kvalitetskontrol understreger denne pĂĽstand.

KOMPETENT RÅDGIVNING OM PURITAS SØVNSYSTEMER

Vi tager ikke kun tid til dig med søvnrüd. Selv efter at du har købt et PURITAS søvnsystem, er vi ved din side med al vores erfaring.

Hvis du f.eks. har yderligere spørgsmül om det søvnsystem, du har købt, rengøring eller interesse for tilbehørsprodukter, tager vi straks og kompetent hünd om dine ønsker.

Du kan altid kontakte PURITAS DANMARK via telefon eller e-mail og selvfølgelig besøger vi dig gerne for en grundig gennemgang af dine ønsker og behov.

INDIVIDUELLE SØVNRÅD

Det siger vores kunder

Anmeldelser

Opnü en bedre søvn med vores produkter

Unikt
søvnsystem

Mere end 10800 forskellige
kombinationer

Ergonomiske produkter

Komforten er i top i
vores produkter

Professionelle søvnrüd

FĂĽ en personlig samtale
i dit hjem.

Gratis konsulentbesøg


    Vores
    beliggenhed