Puritas Søvnsystem

PURITAS madrasser er en individuelt tilpasset tysk mærkevare fremstillet under strenge ortopædiske krav. Certificerede tekstiler, der er testet for skadelige stoffer, naturlige råvarer og højteknologiske materialer, sikrer kropsvenlig, gavnlig og afbalanceret sovekomfort.

Hver PURITAS madras er en engangsproduktion konfigureret i henhold til kundens individuelle specifikationer og personlige behov og er håndlavet på vores fabrik. Afgørende for produktionen er flere kropsmålinger af vores kunder og den deraf følgende vægtfordeling på madrassen, samt yderligere individuelle valgmuligheder med hensyn til materialer og ekstra funktioner. Der er i alt 10.800 forskellige måder, hvorpå din perfekte PURITAS madras kan konfigureres i de sædvanlige standardmål.

Som følge heraf sikres et perfekt individuelt tilpasset søvnsystem med optimal ergonomisk støtte af din ryg og aflastning af muskler, led og blodkar. På grund af den individuelle produktion kan der også implementeres særlige ønsker, f.eks. for et sengestel, der ikke opfylder DIN -standarder.


For mere information om vores Puritas søvnsystem skal du blot arrangere dit personlige besøg, hvor du også modtager en af vores ortopædiske rejsepuder som gave som tak for besøget. Tlf: +4531112204

Komfortabel


Kernen i en original PURITAS madras er at den altid er produceret efter kundens specifikationer. Til dette formål kombineres forskellige specielle elastiske skum i flere lag og tykkelser. Vi beregner den nøjagtige sammensætning baseret på din højde, din kropsvægt og andre kropsmålinger, der er afgørende for vægtfordelingen på madrassen. Takket være dette individuelle produkt vil du blive forkælet med en sund og afslappende søvn.

Gennemtænkt


PURITAS-søvnsystemer ventileres løbende ved hjælp af ekstra klimakanaler. Desuden fremmer denne struktur fjernelse af overdreven fugt. Aloe vera- og Malva Silvestris ekstrakt bliver integreret i specialskummet.

Holdbar


Mange almindelige massefremstillede madrasser mister deres understøttende styrke efter bare et par år. Dette kan føre til fejljusteringer af rygsøjlen. Takket være flerlagsstrukturen, ved anvendelse af særligt højkvalitetsskum, er PURITAS madrasser ekstremt stabile og giver dermed den nødvendige støtte i mange år. Desuden kan betrækkene let tages af og vaskes.

Hygiejnisk


PURITAS madrasser er valgfrit fremstillet med en sølvfinish. Når der opstår fugt, frigives positivt ladede ioner på sølvoverfladen, hvilket modvirker vækst af bakterier og svampe. Derudover kan efterbehandlingen reducere ubehagelige lugte.

Vitaliserende


PURITAS madrasser kan vælges med specielle Celliant® fibre. Celliant® konverterer den kropsvarme du afgiver til infrarøde bølger og returnerer den til kroppen. I en undersøgelse steg iltindholdet i væv tæt på Celliant® betydeligt. Denne proces kan forbedre blodcirkulationen i kroppen og stimulere kroppens egne helingsprocesser.

Antistatisk


Den ekstra brug af de fineste kulfiber minimerer den elektrostatiske opladning af kroppen under søvn. Dette kan føre til en lavere frigivelse af stresshormonet cortisol. En praktisk bivirkning: den antistatiske funktion har en støvafvisende effekt.